dinsdag, 17 mei, 2022

Voor de Horeca: pannenkoekenmixen, bakmixen, bakingrediënten

 

Molenaar Bastiaan Bökkers heeft zich gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke mixen, speciaal voor de horeca. Zo maakt Maalderij Bökkers  dé perfecte mixen voor de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken. Samengesteld uit puur ambachtelijk gemalen meel van de beste kwaliteit geselecteerde granen. Ambachtelijk gemalen, voor topkwaliteit! Bastiaan verwerkt  uitsluitend de allerbeste geselecteerde (bij voorkeur) Nederlandse tarwe. In de molen worden de granen op echte natuurmolenstenen gemalen tot meel. Na het malen wordt het meel verwerkt en gemengd met o.a. boekweitmeel en rijstemeel, wat een mooie malse pannenkoek geeft.
MEEL OP MAAT: wij kunnen desgewenst Uw meel mengen en verpakken in de voor U ideale samenstelling. Maalderij Bökkers heeft ruime ervaring met pannenkoekrestaurants, productieprocessen en kwaliteitsbewaking. Ook voor de beste productie adviezen bent U bij ons aan het juiste adres! De ambachtelijke pannenkoekmixen van Maalderij Bökkers zijn zowel ideaal voor verwerking met een carrousel als handmatig. Jarenlange  ervaring met pannenkoeken heeft geresulteerd in dé perfecte mix, of U nu elektrisch, op gas,  geautomatiseerd of handmatig bakt! De mixen zijn van hoogwaardige constante kwaliteit, bevatten geen kunstmatige geur,- kleur,- en smaakstoffen en hebben een houdbaarheid van 6 maanden.

Pannenkoekenmix PREMIUM
Een lichte meelmix op basis van de beste tarwebloem, gemengd met puur boekweitmeel en rijstebloem. Voor een pannenkoek met een onovertroffen, verfijnde, maar toch neutrale  smaak. Door de unieke samenstelling bakt U  van deze mix een mooie, egaal kleurende, malse pannenkoek, die veel topping kan verdragen, ook vochthoudende toppings zijn geen probleem. Zonder taai te worden zal de pannenkoek niet scheuren tijdens het bakken en omkeren. Gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige geur, -kleur,- of smaakstoffen.

Pannenkoekenmix VOLKOREN
Volkoren pannenkoekenmeel voor de allerlekkerst volkoren pannenkoeken. Door de ambachtelijke maling met natuurmolenstenen, heef deze mix voortreffelijke zemelen. Voedzaam en heel gezond. Gemengd van de beste geselecteerde tarwe, boekweit en een vleugje roggemeel, zorgt voor een overheerlijke ambachtelijke pannenkoek.

Pannenkoekenmix KANT&KLAAR
Een lichte kant & klaarmix op basis van de beste meelsoorten, volle melkpoeder en heeleipoeder. Slechts water toevoegen! Voor een pannenkoek met een onovertroffen neutrale smaak, zonder toevoeging van smaakstoffen. Ideaal voor verwerking in carrousel, maar ook in de pan. Kies voor het gemak, én voor de ambachtelijke meerwaarde van dit product! Door de unieke samenstelling bakt U van deze mix in een handomdraai de mooiste, egaal kleurende, malse pannenkoeken, die veel toppings verdragen.

MEEL OP MAAT
Desgewenst kan Maalderij Bökkers uw eigen recept kant en klaar gemengd leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen wij van praktisch iedere graansoort meel toevoegen, volkoren, bloem, donker, licht, meergranen; letterlijk, u vraagt, wij draaien! Ook kunnen wij alle mixen in de voor u ideale gewichten verpakken. Klopt u bijvoorbeeld standaard een beslag van 2 kg. meel, dan kunnen wij u het meel leveren in zakjes van 2 kg. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden!!

GLUTENVRIJ
Maalderij Bökkers heeft standaard diverse glutenvrije mixen op voorraad.

DIVERSE BAKKERIJ GRONDSTOFFEN
Naast pannenkoekenmixen, produceert Maalderij Bökkers een ruim assortiment aan bakkerijgrondstoffen. Alles echte banketbakkerskwaliteit! Handige mixen waarmee u in een handomdraai allerlei exclusieve, huisgemaakte lekkernijen kunt serveren. Kant-en-klare mixen o.a. voor: Cake: cappuccinocake, molencake, bitterkoekjescake, chocoladecake, karamelcake. Brood: witbrood, volkorenbrood, Italiaans brood, speltbrood, kleinbrood, krentenbrood. Meel en bloem: tarwemeel en bloem, boekweitmeel, speltmeel, roggemeel. Grondstoffen: banketbakkersroompoeder, rozijnen, krenten, noten, zaden.

APPELTAARTMIX
Een fantastische mix voor overheerlijke huisgemaakte appeltaarten. In handige zakken van 2 kg. Genoeg voor 4 grote appeltaarten van ca. ø24 cm. Bak in een handomdraai 4 overheerlijke, ambachtelijke appeltaarten. In enkele eenvoudige stappen, (bijgevoegd is een uitgebreide receptuur en werkwijze, met allerlei tips en trucs) zet u vier heerlijke appeltaarten op tafel.
Geschikt voor vier appeltaarten van ca. ø 24 cm. Goed om per taart 12 punten uit te snijden!
Geef Uw bedrijf dat extra ambachtelijke cachet met heerlijke huisgemaakte appeltaart, van meel van de molenaar!


Voor meer informatie neem contact met ons op via ons contactformulier.